Για την εταιρεία μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαριότητας είναι το εφαλτήριο που την οδήγησε στη σημερινή επιτυχημένη και διαρκώς ανοδική πορεία της!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
Η εμφάνιση των γραφείων μιας επιχείρησης προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος στην ίδια, τους πελάτες, αλλά και τους συνεργάτες της. Η εταιρεία ΦΑΣΜΑ αναλαμβάνει το ευαίσθητο έργο καθαρισμού γραφείων με τα πλέον αξιοσημείωτα αποτελέσματα.
Μεγάλοι πελάτες, όπως η Εθνική Διοικήσεως [ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ] και η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου, η ΕΤΒΑ FINANCE και το Υπουργείο Οικονομικών, μας έχουν εμπιστευθεί τον καθαρισμό των γραφείων τους, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την άριστη ποιότητα και την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι απο τους πελάτες μας διατηρούν πολύχρονη συνεργασία μαζί μας και ανανεώνουν σταθερά τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών καθαριότητας.

Ενδεικτικά, μερικές απο τις εργασίες που αναλαμβάνουμε για τον καθαρισμό γραφείων είναι:
Καθαρισμός χαλιών, μοκετών κ.λπ.
Ξεσκόνισμα επίπλων [βιβλιοθήκες, συσκευές, ντουλάπια κ.λπ. ]
Άδειασμα καλαθιών απορριμάτων και απομάκρυνση αντικειμένων Καθαρισμός και απολύμανση των χώρων υγιεινής και της κουζίνας Σκούπισμα και πλύσιμο δαπέδων
Καθαρισμός υπολογιστών, φωτοτυπικών και συσκευών γραφείου
Καθαρισμός ανελκυστήρων, μεταλλικών επιφανειών, χειρολαβών, καθρεπτών και εσωτερικών διαχωριστικών
Ξεσκόνισμα καλοδιακών εγκαταστάσεων, πριζών, διακοπτών και σωληνώσεων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ & ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
Ο καθαρισμός των υαλοπινάκων και των κρυστάλλινων επιφανειών γίνεται με ισχυρά απορρυπαντικά που χαρίζουν απόλυτη διαύγεια και λάμψη. Η χρήση εξελιγμένων και εξειδικευμένων εργαλείων επτρέπει τον καθαρισμό των γυάλινων επιφανείων χωρίς να χρειάζεται η μετακίνηση ευπαθών αντικειμένων, αφού δεν πέφτει ούτε σταγόνα νερού απο την επιφάνεια που καθαρίζεται. Η διαδικασία περιλαμβάνει πλύσιμο με διάλυμα νερού-υγρού και στην συνέχεια στέγνωμα με ειδικό εργαλείο. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο: σημαντική βελτίωση της εμφάνισης, ενίοτε και κυριολεκτική μεταμόρφωση!

Η εταιρία Johnson, το ΕΛΚΕΠΑ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι μόνο μερικοί από τους πελάτες μας, που απολαμβάνουν την άψογη εμφάνιση του εξωτερικού των κτιρίων τους και τη γυαλάδα των γυάλινων επιφανειών τους.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Στα μεγάλα έργα που διαχειρίζεται η εταιρία μας συμπεριλαμβάνονται και οι σταθμοί του ΗΣΑΠ, όπου η διακίνηση ανθρώπων είναι πολύ μεγάλη και σε καθημερινή βάση. Το πολυάριθμο προσωπικό μας, φέρνει σε πέρας το δύσκολο έργο του καθαρισμού τους με εμφανή αποτελέσματα. Χάρη στην αρτιότητα και τη μεγάλη ποικιλία των μηχανημάτων, τα οποία, σημειωτέον, είναι ηλικίας μικρότερης των 5 ετών, κάθε είδους επιφάνεια, πόρτες, παράθυρα, δάπεδα, υαλοπίνακες, επιφάνειες απο πλεξιγκλάς, μπορεί να καθαριστεί σε βάθος, να γυαλιστεί και να ανακτίσει την αρχική όψη της .

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε χώρους αναμονής των μέσων μαζικής μεταφοράς, σιδηροδρομικούς σταθμούς, αμαξοστάσια λεωφορείων και τραμ, αποδυτήρια και WC που βρίσκονται στους χώρους αμαξοστασίων καθώς και το επίπονο έργο του καθαρισμού στο εσωτερικό, αλλά και στις εξωτερικές πλευρές των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ενδεικτικά, ο εκτεταμένος εσωτερικός καθαρισμός λεωφορείων περιλαμβάνει καθαρισμό οροφής, ουρανού και πλαφονιέρων, καθαρισμό υαλοπινάκων, καθισμάτων, πλαινών και λοιπών επιφανειών, καθαρισμό φυσούνας των αρθρωτών λεωφορείων, δαπέδου και σκαλοπατιών, ενώ δεν παραλείπεται η απολύμανση του χώρου με ψεκασμό απολυμαντικού υγρού με τη χρήση ψεκαστικής μηχανής. Εξωτερικά πλένονται όλα τα παράθυρα, οι ζάντες και οι τροχοί των λεωφορείων, με ειδικές βούρτσες και απορρυπαντικά, και ακολουθεί ξέβγαλμα με πιεστικό μηχάνημα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ & ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ
Τα Διατραπεζικά Συστήματα ΔΙΑΣ, η Johnson, το Συνεδριακό Κέντρο του ΕΛΚΕΠΑ και το Αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας είναι μερικά απο τα μεγάλα έργα καθαρισμού μοκετών και καθισμάτων που έχει αναλάβει η εταιρία μας. Η συχνή επαφή των χώρων με μεγάλο αριθμό ατόμων κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο, αφού η χρήση, οι συμπεριφορές και οι απαιτήσεις αλλάζουν ακόμα και απο τη μία μέρα στην άλλη. Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού και φροντίδας που εφαρμόζουμε έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αποκατάσταση των χώρων αυτών, ώστε να είναι και πάλι πλήρως λειτουργικοί.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ
Η μεγαλύτερη συγκέντρωση σκόνης, βρωμιάς και ρυπών εμφανίζεται στα δάπεδα, είτε αύτα είναι ‘'γυμνά'' είτε επενδεδυμένα με μοκέτα. Η εταιρεία ΦΑΣΜΑ παρέχει εξαιρετικής ποιότητας εργασία, που δίνει κρυστάλλινη γυαλάδα στα δάπεδα απο μάρμαρο, πλακάκι, πέτρα κ.λπ., ενώ συγχρόνως τα προστατεύει απο φθορές. Ανεξαρτήτως μεγέθους, ποιότητας της επιφάνειας ή βαθμού δυσκολίας του καθαρισμού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Οι χώροι αναψυχής, οι πολυκινηματογράφοι και τα εμπορικά κέντρα είναι συνήθως μεγάλης έκτασης πολυσύχναστοι χώροι, με πλήθος διερχόμενου κόσμου, που μερικές φορές δεν δείχνει την απαραίτητη προσοχή στην τήρηση της καθαριότητας και της τάξης. Το αποτέλεσμα είναι οι κοινόχρηστοι αυτοί χώροι να χρειάζονται καθημερινή φροντίδα και συντήρηση, καθώς απορρίμματα, βρωμιές και κάθε είδους άχρηστα υλικά συσσωρεύονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σε μεγάλες ποσότητες.


Διαθέτοντας αυτοματοποιημένα συστήματα καθαρισμού και πλήθος προηγμένων τεχνολογικών μηχανημάτων, που καλύπτουν απο την απλούστερη εργασία, όπως το μηχανικό σκούπισμα, έως και την πλέον ειδική εργασία, όπως καθαρισμός και απολύμανση με ατμό ή μηχανικό σφουγγάρισμα με αφροπαραγωγικά μηχανήματα, και εξασφαλίζουν άριστα και άμεσα αποτελέσματα σε τέτοιους χώρους υψηλών απαιτήσεων, η εταρεία ΦΑΣΜΑ είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης, πάντα βάσει αυστηρών προδιαγραφών. Πριν απο την έναρξη των εκάστοτε συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρίας, το προσωπικό καθαριότητας επισκέπτεται τους εν λόγω χώρους, προκειμένου να εξοικειωθεί με αυτούς, ενώ ακολουθούν επιμέρους εκπαιδευτικά σεμινάρια αναφορικά με τις συγκεκριμένες μεθόδους καθαρισμού, τον τρόπο χρήσης του τεχνικού εξοπλισμού και τα μέτρα ασφάλειας, τόσο της ατομικής όσο και ως προς την αποφυγή ατυχημάτων που αφορούν τρίτους.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Ένα απο τα πλέον απαιτητικά έργα καθαρισμού, και μάλιστα ‘'λεπτής ισορροπίας '' είναι οι καθαρισμοί νοσηλευτικών χώρων. Δωμάτια ασθενών, εξωτερικά ιατρεία, ειδικά εργαστήρια, εξεταστήρια, χειρουργεία και αίθουσες τοκετού ειναι ευαίσθητοι χώροι, που λειτουργούν υπό ειδικές συνθήκες και των οποίων ο καθαρισμός απαιτεί γνώση, εμπειρία, ευαισθησία, διακριτικότητα και ειδικό εξοπλισμό, αλλά και καταρτισμένο προσωπικό. Οι χώροι αυτοί απαιτούν επαγγελματικό καθαρισμό υψηλών προδιαγραφών, καθώς αφενός είναι χώροι με μεγάλη κίνηση ανθρώπων, όπως τα εξωτερικά ιατρεία, και αφετέρου χώροι σε ‘'ειδικό περιβάλλον'', όπως τα εργαστήρια και τα χειρουργεία, οι οποίοι έχουν ανάγκη απο επιπρόσθετη απολύμανση και αποστείρωση. Η εμπειρία της εταιρίας μας στα νοσηλευτικά ιδρύματα είναι τεράστια και στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται το Μαιευτήριο Αλεξάνδρα, το Ασκληπιείο Βούλας, το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, η Πολυκλινική Αθηνών, τα νοσηλευτικά ιδρύματα του ΙΚΑ, κ.α.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Τα Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου, οι αποθήκες της ΔΕΗ, τα Κέντρα Διαλογής των ΕΛΤΑ και η Μεταλλουργία Αττικής είναι μερικοί βιομηχανικοί χώροι που πολλοί θα πίστευαν ότι δεν έχουν δυνατότητα εκτεταμένου καθαρισμού.
Οι ρύποι που συγκεντρώνονται στους χώρους αυτούς, όπως λίπη, λάδια, παχύρρευστα υγρά, κάπνα κ.λπ., είναι δύσκολο να καθαριστούν με συμβατικά συστήματα καθαρισμού και με ανειδίκευτο και άπειρο προσωπικό.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό των ιδιαίτερα δύσκολων και απαιτητικών αυτών χώρων. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά εξελιγμένα μηχανήματα και επαγγελματικά ισχυρά απορρυπαντικά υψηλού αφρισμού, καθώς και εξειδικευμένο και πολυάριθμο προσωπικό, μπορούμε να εγγυηθούμε θεαματικά αποτελέσματα.

fΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Ευαίσθητοι χώροι καθαρισμού είναι και τα μηχανογραφικά κέντρα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Το περιβάλλον και οι συνθήκες λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών απαιτούν ειδικό καθαρισμό απο έμπειρο προσωπικό, εργαλεία και υλικά που δεν επηρεάζουν την εύρυθμη και αδιάκοπη λειτουργία των εν λόγω κέντρων. Το ΚΕΠΥΟ, το Μηχανογραφικό Κέντρο των ΕΛΤΑ, το ΤΑΧΙΣ και το ΣΔΟΕ, μεταξύ άλλων, έχουν εμπιστευθεί στην εταιρεία μας τον ολοκληρωμένο καθαρισμό των χώρων λειτουργίας των υπολογιστικών συστημάτων τους.

ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Ο καθαρισμός εξωτερικών χώρων είναι απο τις εργασίες που συχνά αναβάλλονται, αφού απαιτεί τη χρήση γερανοφόρων οχημάτων και ανυψωτικών μηχανημάτων, λόγω μεγάλου ύψους, καθώς και ειδικευμένους χειριστές τόσο για τα μηχανήματα όσο και για την ολοκλήρωση της εργασίας αυτής καθαυτής. Τέτοιες εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμό υαλοπινάκων, μεγάλων πινακίδων και επιγραφών, καθαρισμό πεζοδρομίων, κλάδεμα και εν γένει καλλωπισμό δέντρων, συντήρηση προσόψεων κτιρίων, απομάκρυνση απορριμμάτων και άχρηστων υλικών μεγάλου όγκου που βρίσκονται σε μεγάλο ύψος. Η εταιρία μας, με τον πλήρη, υπερσύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, και το κατάλληλο και ειδίκα εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε ανάλογη εργασία, την οποία μέχρι σήμερα δυσκολευόσασταν να φέρετε σε πέρας.